13 Aralık 2013 Cuma

Bu haftasonu çocuklar Vitringez.com ile çanta boyuyor!

Bu hafta oldukça yoğun etkinliklerle geçiyor. 11 Aralık Çarşamba günü Mom-z etkinliğine katıldım. Etkinlikte bilişim sektöründen tanıdığım sevgili Global Blogger Natali Yeşilbahar ile karşılaştım. Konuşmacı olduğu etkinlikte yeni girişimi Vitringez hakkında çok güzel bir konuşma yaptı. Vitringez herkesin kadın, erkek, anne, bebek, çocuk modasını internetten vitrin vitrin gezmek yerine tek noktaran takip edebileceği bir arama motoru. Aradığınız ürün için indirime girdiğinde hatırlatma alarmı bile var. Vitringez hem çalışan, hem de evde çocuklarıyla yoğun vakit geçiren annelere büyük kolaylık sağlayacak gibi gözüküyor. Resimde organik ürünlerin aramasından çıkan sonuçlar var. Şimdi toplamda 250.000 ürün var. Yakında 1.000.000 ürün olacakmış!

Modada trendleri belirleyen Vitringez.com, 13-15 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en trend ve en çok ziyaret edilen fuarı İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda 4 yaş üstü çocuklar için çanta boyama atölyesi düzenliyor.

Üç gün boyunca kısa aralıklarla devam edecek olan atölyede, katılımcılara neşeli ve uzman bir ekip eşlik edecek. Çocuklar, hayal gücüne dayalı desenleri, doğa dostu bez çantalar üzerine taşıyacak ve yaratıcılıklarını sergileyerek ailelerine unutulmaz birer hatıra bırakacaklar. 

İlgili Kişi:
Nurdan Gündoğdu, Marjinal Porter Novelli
0212 219 29 71, nurdang@marjinal.com.tr

Vitringez hakkında
Alışveriş ve moda tutkunu internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen Vitringez, Türkiye’nin moda arama motoru. Giriş ve kullanım için üyelik gerektirmeyen kullanıcı dostu web sitesi ile modaseverlere kapılarını açan Vitringez, aynı zamanda, kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerinin dâhil edildiği kapsamlı arama motoruyla online mağazaların internetteki en iyi takipçisi. Moda, stil ve trend haberlerinin yer aldığı bloğu ile birlikte başlı başına bir moda platformu oluşturan Vitringez, deneyimli pazarlama uzmanları, profesyonel IT mimarları ve modayla yaşayan trend takipçisi bloggerlardan oluşan ekibiyle, moda ve e-ticaret sektörlerinde alışveriş alışkanlıklarını değiştiren "modanın Google'ı" olarak ön plana çıkıyor.   
www.vitringez.com

1 yorum: