7 Mayıs 2016 Cumartesi

Homeopatiyi Vitamingiller podcast yayınlarını dinleyerek öğrenin!

Homeopati'yi ilk kızım doğduğundan beri evde başarıyla kullanıyoruz. İlk doğumumdan önce bir İngilizce online homeopati kursu bulmuş ve evde akut durumlarda kullanılabileceğim homeopatik ilaçları öğrenmiştim. Şimdi İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde Homeopati Dernekleri tarafından anne ve babalar için homeopatik acil yardım seminerleri düzenleniyor. Homeopatiye başlayalı beri üstünden yıllar geçti. Evdeki homeopati kitaplarıma bakarak kendi kendime öğrendiklerimi uygularken son 1 yıldır homeopat arkadaşım Burcu Budak Albayrak'a danışarak çocukların hastalıklarında gerekli remedileri (ilaçları) veriyorum. Homeopati herkesin yapabileceği kolay bir tedavi dalı değil. Akut durumlarda belli başlı hastalıklarda kullanılan ilaçları kavrayabilirsiniz ancak kronik hastalıklar mutlaka iyi bir homeopatın bakmasını gerektiriyor. İyi bir homeopat 5 sene teori öğreniyor, 5 sene pratik yapıyor, daima bir ustası oluyor, 10 senede biraz pişiyor, ancak 30 senede kendi usta oluyor. Kendiniz öğrenip uygulamak yerine bir homeopatla çalışmak omuzlarınızdaki remediye karar verme yükünü hafifletiyor, daha hızlı ve iyi sonuç almanızı sağlıyor.

Homeopatiye güvenim tam. Son 8 senedir antibiyotik  kullanmadan, ilaç gerektiren mastit, yüksek ateş, ishal, kusma, yaralanma, kulak ağrıları, enfeksiyonlar ve su çiçeği gibi çocuk hastalıklarında güzel sonuçlar alarak homeopatiyi kullandık. 

 https://vitamingiller.com/podcast/

Vitamingiller.com ekibi ile birlikte homeopati hakkında Homeopat Serdar Büyüközer'in anlatımıyla bir podcast serisi oluşturduk. İlk iki podcast radyo yayınını Serdar Bey ile birlikte ben yaptım. Resme ya da aşağıdaki linke tıklayarak evinizde yemek yaparken ya da işe giderken, araba kullanırken bu podcastları internetten ya cep telefonunuza, bilgisayarınıza indirerek dinleyebilirsiniz. Homeopatiyi merak ediyorsanız bu seriyi kaçırmayın derim!

HOMEOPATİYE GİRİŞ PODCAST linki.


2 yorum:

  1. Doğal anne ben en çok homeppati de çocuk ateslendiğinde ateş düsürücü olarak ne kullanmalıyız onu merak ediyorum böyle durumlarda danısıcağımız homeopati koçları yok mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recai tuncbilek evet var. Klasik homeopati dernegi pek cok doktor homeopat yetistirdi.dernekle irtibat kurarak size en yakinini ogrenebilirsiniz. Vitamingiller podcast linkinde 3.sezona girdik ve bu sezonda Turkiye'nin homeopatlarini tanitiyoruz. Atese gelince semptomlara gore kullanilabilecek bir kac tane remedi var. Ancak tum podcastleri dinleyip konuya hakim olaeak vermenizi oneririm. Ozellikle 2.sezonda ilkyardim konusunu isledik. Sevgiler.

      Sil